Extra diensten om uw film compleet te maken
begin-, eind- en tussentitels
Door het plaatsen van begin- en eindtitels wordt uw film nog completer en ook duidelijker voor de toeschouwers. Uw verhaal krijgt zo een begin en eind. Met tussentitels kunt u bijvoorbeeld stadsnamen of gebeurtenissen aangeven.
En komt u er niet uit, laat ons u dan vrijblijvend adviseren.


ondertiteling / subtitels
Als er een film zonder geluid is weet men soms toch wat de persoon in beeld zegt. Dit is dan als ondertitel ook in beeld te brengen.
Ook kan ondertiteling gebruikt worden om meer verhaal in de film te brengen.


commentaarstem
Wat is er leuker dan dat later de film bekeken wordt, met de commentaarstem erbij die verteld van wat er zoal te zien is, of wat er gebeurde. De commentaarstem kan in de setup van de DVD worden aan- of uitgezet.
Ook kan de commentaarstem worden gemengd met origineel geluid. In de set-up van de DVD kan dan worden gelozen voor beide, alleen commentaarstem of alleen origineel geluid.
Wij kunnen de stem verzorgen, maar het is ook mogelijk zelf bij ons tekst in te spreken.


achtergrond muziek
Wilt u achtergrond muziek bij uw film, dat kan. De muziek die wij gebruiken is rechtenvrij, dus zijn er geen kosten van Buma/Stemra bij betrokken.


film intro met animatie
Wilt u uw films voorzien van een eigen intro, zoals bij bioscoopfilms, dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen. Leg uw idee aan ons voor en wij maken geheel vrijblijvend een offerte.


Alle extra diensten zijn ook achteraf mogelijk op reeds gedigitaliseerde films, ook als die door een andere firma zijn gedigitaliseerd.